Danish testimonials

Vi fik en oplevelse af, at Gazelle engagerede sig personligt i vores tekster. Så ikke bare håndværket at rette stavefejl og knudrede sætninger var til UG. Men Gazelle rådgav effektivt om vores tone og sprog. Tak for det og vi kan varmt anbefale Gazelle som sparringspartner på tekstopgaver.

Helle Rasmussen og Claus Ingemann, læringskonsulenter
www.legoglaer.eu


Gazelle har en fin og enkel fortælleform, og er samtidig i stand til at få mange nuancer med. Hun har god indlevelsesevne og stor lydhørhed. Hendes biologiske viden gjorde samarbejdet effektivt.

Marina Bergen Jensen, professor
Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning


I forbindelse med projektarbejde har Gazelle udført en lang række formidlingsopgaver og haft pres­se­kontakt. Herunder har hun skrevet foldere, plancher, rapporter samt presse- og undervisningsmateriale. Gazelle har kommunikeret på flere medier – hjemmesider, blogs, dagspresse, høringssvar, fondansøgninger mv. – med udtalt flair for det sproglige (se artikler på 
hungryplanet.dk og jenshvass.com/blog).

Jens Hvass, arkitekt ph.d.
Tidligere centerleder ved Miljøpunkt Indre By-Christianshavn


Gazelle har igennem flere år været tilknyttet vores kontor på yogaskolen. Gazelle er god til at løse opgaver både i forhold til at starte op, give indhold og afslutte. Hun er punktlig, loyal og har god energi og arbejdsglæde, der positivt smitter af på hendes omgivelser. Hun er effektiv i både selvstændigt arbejde og gruppearbejde. Jeg er desuden glad for, hvor godt hun kan formulere sig og hendes evner til at udføre layout.

Franz Jervidalo, Skoleleder
Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, København
www.yoga.dk


Gazelle har udarbejdet en informationsfolder til vores klienter, hvor hun har formået at formidle det komplicerede fagområde som kræft og kemoterapi til dyr er, på en pædagogisk facon, hvor også fagudtryk bliver gjort forståelige for menigmand. Det er en kæmpe hjælp for os, når vi sammen med en hundeejer skal beslutte, hvorvidt en meget dyr behandling skal gennemføres eller ej.

Peter Maasbøl Skov, specialdyrlæge i veterinær onkologi


Gazelle har læst korrektur på min populærlitterære bog om finanskrisen. Hun har super hurtigt gjort et stort og godt stykke arbejde. Jeg var taknemmelig for hendes fleksibilitet og imponeret over hendes grundighed. Udover den aftalte opgave bidrog Gazelle med en kvalificeret sparring om bogen og med en appetitlig beskrivelse af indholdet.”

Anna Gerstrøm Rode, ph.d. filosofi (økonomi og virksomhed)
www.annagrode.dk

Orkesteret Stankel har nydt særdeles godt af Gazelles skarpe, kritiske og vittige tekster i et kunstnerisk samarbejde mellem lyrik og musik, hvor det hele gik op i en højere enhed mellem ord og toner. Gazelle serverede sine tekster med stor musikalitet og sans for detaljen og bidrog til en særlig stemning til vores koncerter. Tak for det!

Christian Mose-Christensen, bandleder
www.stankel.dk

Gazelle har en fantastisk evne til at forfine og forenkle sproget og har et godt øje for kernen i det, som skal fortælles. Og vigtigt for min bog – Gazelle havde en rigtig stor nysgerrighed, og var meget lydhør i forhold til mit fag og dets fagudtryk. Det tilgodeså, at mine tekster henvendte sig til den rette målgruppe. Stor tak for dit arbejde Gazelle.

Karina Munkholm Madsen, arkitekt